Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Amigo XL

Medium 100% HB Polyakryl

Spar 10 kr. 20 kr. 30 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 18 m x 25 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 13 m x 16 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiiamigoxl

Amigo XL er af den vidunderlige type garner, der er så nemme at arbejde med, at de flyver henover pind og nål. Den er blød og behageligt og er produceret i 100% HB akryl i en rigtig god kvalitet i et kæmpe udvalg af farver.

HB står for High-bulk. Det er en produktionsteknik, hvor man med brug af damp og pres får fibrene til at trække sig lidt sammen og krølle, så de bliver fyldigere. Resultatet er et let og blødt garn, som både er behageligt at arbejde med og at bære på kroppen. 

Amigo XL har den dobbelte tykkelse af Amigo, og kan derfor strikkes eller hækles på 5 mm. Her ser du hurtigt resultater. Det bløde garn er velegnet til masser af kreative, farverige projekter. Det kradser absolut ikke, og er derfor skønt at bruge til tæpper, trøjer, huer, tørklæder, osv. Det luftige garn holder dig godt lun og bliver ikke for tungt.

Hele Amigo-serien udmærker sig ved sin lette volumen, den ensartede struktur og den gode holdbarhed. Den kan maskinvaskes på 30°C, perfekt til hverdagsbrug. Farver og facon holder vask efter vask. Tåler du ikke uld, eller vil du af andre årsager fravælge animalske fibre, kan du med fordel erstatte med Amigo og få et blødt og lækkert resultat.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (51)

pernille

Har brugt farverne 22 og 14.
Er nybegynder og har derfor ikke lavet andet end halstørklæder til familen. Jeg så havde en veninde, som skulle havde en lille søn så jeg mit snit til, at lave et baby tæppe.
Dette garn er dejlig blødt men også utrolig nemt at arbejde med, jeg har sågar fået sat min veninde i gang med at strikke, det er første gang hun strikker og det her garn, det gøre bare det hele meget nemmere. Det slår ingen knuder og glider nemt at pindene 😍🥰 det kan varmt anbefaledes, det er ikke sidste gang jeg vil bruge den her garn type.


HELLE

Jeg er så glad for dette garn :)
Det fungerer nærmest som en maler-palette for mig, med alle de vidunderlige farver at vælge imellem!
Det kan godt fnulre en del, så jeg ville nok ikke bruge det til f.eks en trøje, hvor der er meget friktion mellem f.eks ærme og krop - men jeg strikker og hækler rigtig meget i det; til puder, plaider, decor ting, mm - og der er det helt uundværligt for mig!
Farverne er smukke, klare, alsidige, og garnet sååååå nemt og dejligt at arbejde med :-D
Kan varmt anbefales :)


Luna

Altså, jeg har kun hæklet i godt 6 mdr, og blev den anden dag færdig med en kjole-bluse, med kæmpe ærmer ( egen opskrift ) som jeg valgte at hækle i XL, og det gik jo som en leg, og den er dejlig at have på :-) ( kjole-blusen tog en lille uge at lave , og jeg må sige jeg er blevet lidt meget fan af at hækle <3 ) På de 6 mdr der er gået har jeg hæklet , alt fra ansigt masker til nederdele ! og små, miniature amigurumi figur, alle kan lære det, og dette garn er super til det <3


Vibeke Elisabeth

Jeg blev virkelig glædeligt overrasket over Amigo xl. Min forærede mig en stor portion garn, og så prøvede jeg at strikke en prøve. Wauw jeg har ellers mest brugt uld, men nu YES er det garnet der er mellem fingrene, pindene og mig konstant. Startede med en cardigan til mig selv , og den blev megaflot og dejlig varm. Nu en cardigan mere til en nær veninde som kun er til akryl og ved hun blir himmelhenrykt . Jeg lægger billeder ind senere.


wafaa

Jeg er super tilfreds med min ordre. Jeg har bestilt 9 Amigo XL i farverne A09, A10, A20 og A45. Farven A20 synes jeg dog var lidt lysere på billedt, dog er dette ikke et problem. Garnet er blødt og føles ikke som plastik (som andre kan gøre). De blev bestilt torsdag aften og jeg modtog dem lørdag formiddag, det synes jeg helt sikkert er fantastisk og var positivt overrasket over hvor hurtigt ekspeditionen gik.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv