Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Diablo Print

Lace 40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spar 9 kr. 46 kr. 55 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  225 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumles
 • Hashtag:
  #hobbiidiabloprint

Diablo Print er et rigtigt pragteksemplar af Diablo-familien. Denne variant byder på lange, elegante farveskift, som giver brede striber. Der, hvor farverne skifter, blandes de en smule og giver et interessant, unikt look.

Ligesom resten af serien er Diablo Print en lækker mohairblanding, som især er kendetegnet ved at være blød, fyldig og fnuglet. Den dejlige kvalitet spindes til Hobbii i Italien. Med det flotte, fluffy skær, kan Diablo være et godt, billigere alternativ til en Kid Silk.

Du kan både anvende Diablo Print alene eller som følgetråd. Kombinerer du fx med en tråd uld eller akryl, vil dit projekt få mere struktur og tyngde. Alternativt kan du strikke eller hækle Diablo Print med to eller tre tråde ensfarvet Diablo. Derved kan du opnå mere volumen, mens du samtidig bevarer garnets skylette egenskaber.

Vær venligst opmærksom på at de et lange farveskift i printets komposition bevirker at selve nøglerne kan se meget forskellige ud. Det har vi forsøgt at illustrere i vores produktfotos. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at Diablo Print sælges pr. nøgle, ikke tre ad gangen, som vist på billedet. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (230)

Sellina Ravnhild

Jeg købte for noget tid siden nogle nøgler af Diablo Print - Pink/ Dusty Rose/ Royal Blue/ Navy, som jeg har brugt sammen med nogle andre garner for at skabe et mere levende look i mine strik. Garnet er lækkert, blødt og let at strikke med og jeg elsker at det har farveskifte. Der er længde imellem farverne, hvilket jeg har været glad for, da jeg har kunne bryde i garnet og få nogenlunde ens farvespil på begge mine ærmer i mit ene strik, hvor jeg ønskede dette.


Sofie

Jeg faldt for garnet fordi det simpelhen er så fint med det “meleret” udtryk.
Men da jeg fik det, varjeg godt nok lidt i tvivl om hvordan jeg skulle få det brugt.
Jeg valgte at bruge en garn i den mindst dominerende farve, så det ville få et mere let udtryk. Det kan jeg anbefale.


Michelle

Det flotteste og blødeste garn som anden tråd. Jeg har brugt dem samme med en merceriseret bomuld eller cotton merino, og lavet virkelig lækkert vinter tilbehør. Og med en løbe meter på 225 m, når man virkelig langt til prisen og får et lækkert fluffy look


Madelene

Super lækkert og blødt garn, der giver det fineste vamsede look. Det er dejlig varmt trods den fine og tynde tråd. Fantastisk farvespil som Midnight Blue/ Steel Blue/ Redwood/ Powder Rose (07) giver og super flot til et smalt tørklæde som jeg har lavet.


Nelisa

Det er det perfekte garn til at kombinere med andre garn med!!
Jeg er i gang med nr. 12 Steel Blue/ Light Blue/ Navy og Unicorn Solid - Black (04). Det er rigtig underholdene at se farven skifte sig, imens man sidder og strikker/hækler!!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv