Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Happy Chunky Double - 50g

Super Bulky 100% Polyester

Spar 5 kr. 30 kr. 35 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  33 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 - 10 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tøretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiihappychunkydouble50g

Happy Chunky er et vidunderligt, blødt og vamset chenille garn af høj kvalitet. Det er perfekt til dine super-chunky hækleprojekter, der kredser sig omkring al slags interiør: tæpper, bademåtter, puder, kurve, tasker eller en lækker, blød puff. Du kan også sagtens strikke i det.

Happy Chunky Double har en sansestimulerende overflade, og er derfor meget velegnet til baby- og børneting, fx det mest vidunderlige hyggetæppe til at lægge den lille på, når det er tid til leg på gulvet.

Garnet har pga. sin vamsede kvalitet et bredt spænd af strikkefasthed. Vi kan derfor ikke angive en bestemt strikkefasthed, da vi mener, at det kommer helt an på opskriften og på den som strikker.


Happy Chunky er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse tests og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (4)

Pernille

Lækkert og blødt, nemt at hækle med, passer perfekt til hurtige Amigurumi-projekter hvis man vil lave en lidt større udgave. Jeg har kun oplevet én knude indtil videre, som jeg nemt hæklede forbi.


Mia Riber

Lækker blød garn, har brugt det til at hækle, lækkert materiale der kan give de flotteste resultater.
Tak for fantastisk service og den ekstrem hurtige levering.


Mitchi

Dejligt og virkelig blødt garn. Det er nemt at se sine masker, imens man strikker, og jeg elsker de skarpe farver, så man kan få lidt farver ind i sit hjem


Christina

Virkelig lækkert og blødt garn. Perfekt til amigurumier, hvis man gerne vil lave dem større. Nemt at arbejde med og kan nemt trevles op igen.


Michelle

Super dejligt garn - strikker pt et tæppe, der skal selvfølgelig bruges en del nøgler men jeg glæder mig til at få det blødeste tæppe!!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv