Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Maskemarkører Jumbo m/lås

15 stk

Spar 7 kr. 22 kr. 29 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Jumbo maskemarkører indeholder 15 stk. store maskemarkører i tre assorterede farver. Markørerne er med lås, så de kan åbnes og tages af pinden til enhver tid, eller du bruge dem til at sætte fast i maskerne i stedet for på pinden. Spidsen er afrundet så de ikke stikker, og er særdeles velegnet til tykt strikkegarn. Velegnede til pinde fra 7-12 mm.

Markørerne er gode at bruge når man fx skal markere ind- og udtagninger, samt mønstre eller blot markere hvor omgangen begynder.


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (23)

Olivia

Elsker de her maskemarkører det er så meget nemmer at holde styr på rækken når man hækler bruger også dem hvis der står 10 sc 1 Inc og man skal gøre det flere gange . Så plejer jeg altid at sætte den når man er færdig med hver runde


Lillian

Maskemarkører, jumbo med lås er
lidt større maskemarkører end de fleste og de er nemme at bruge både i strikke- og hækleprojekter f. eks. til at markere start af omgang, ud- og indtagninger, farveskift og mønster m.m.


Linette

De bedst jeg Maskemarkøre der nogensinde findes synes jeg. Og jeg bruger min til strikkening Og de er perfekt til når man bruger store pinde fra størrelse 7 mm op efter det strik


Camilla

Man kan ikke undvære maksemarkører når man først går i gang med at bruge dem! Dejlig nem måde at holde styr hvor omgangen starter når man hækler i spiral.


Dorthe

Den bedste opfindelse til at holde styr på hvornår rækken er færdig når man hækler.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv