Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

We Love Yarn

Mega Ball 400 g

Medium 100% Polyakryl

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 59 kr. 75 kr. 134 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  We Love Yarn
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  400 g
 • Løbelængde:
  1200 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 Cm = 20 m x 29p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Let tørretumling
 • Hashtag:
  #hobbiimegaball

Et blødt og lækkert akrylgarn i MEGA nøgler på hele 400 gram til en MEGA skarp pris! Du får 1200 meter garn i disse nøgler, så du er sikker på ikke at løbe tør til de selv de største projekter. Grundet den lange løbelængde slipper du også for alt for mange endehæftninger. 

Der er ikke noget, der kradser i dette garn, som holder sig pænt og holder faconen efter vask. Anvendelsesmulighederne er mange - brug det til tæpper, sweaters, cardigans, halstørklæder og huer som føles lækkert blødt mod huden, eller strik eller hækl et blødt, lunt tæppe. De lange fibre gør, at dette garn fnulrer mindre.

Mega Ball 400 g er super praktisk i brug, da den er ekstra slidstærk og kan maskinvaskes på 40 grader - og den er derfor meget velegnet til børnetøj, eller til strik der bare skal kunne holde til lidt af hvert når det kommer til vask. 

Garnet er produceret på en af verdens dygtigste fabrikker inden for kunstgarn og du er derfor sikker på en ekstra høj kvalitet, hvor der også er taget hensyn til miljøet under produktionen.

Vil du foretrække samme garn i mindre nøgler, så tjek gerne vores Classic Acrylic ud. Det er samme garnkvalitet, blot i nøgler à 50 g.


Pro tip: grundet nøglets størrelse anbefaler vi, at du starter nøglet udefra. Starter du nøglet indefra, kan der opstå knuder, når midten begynder at kollapse, efter du har brugt noget af garnet.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (4)

Charlotte

Det er sådan fantastisk garn hvis man er på budget, men stadig gerne vil lave fedt tøj eller andet til sig selv. Har brugt det her slags garn fra trøjer til bamser, og hvis man ender ud med ikke at bruge garn nøglen alligevel, så er den et kæmpe hit for tamrotter at lege og bygge huler i, det er virkelig multi purpose garn så det siger spar 5!

Selvfølgelig giver man lidt afkald på en lækker kvalitet, men til den pris og den mængde syntes jeg absolut det er det værd, og så meget er det alligevel ikke man mister på det, så kan kun anbefales


Ayfer

Med nr 433 pink er jeg begyndt at hækle en baby tæppe, af model hurricane granny tæppe opskriften er nem at hækle når det er megaball man bruger fordi det er 400 gram og man bruger 300 gr til den størrelse baby tæppe jeg er igang med og hvis man ønsker kan man hækle en pæn kant men det er ik med i opskriften resterende 100 gr går til kanten. Der er ingen knuder i dette garn og når man hækler for man lyst til at hækle mere og mere for stykket bliver pænt en smuk resultat


evelyn

er startet på en bluse i 419 . den bliver skøn ...men for at få en bluse der er lun men ikke varm så er det min erfaring at gå op i pind så jeg strikker den på pind 5 alt efter hvordan man strikker Løst/fast .....den bliver perfekt og blød..........tit hvis man strikker acryl garner på den anbefalet pind (bandarolen) så bliver det mange gangelidt stift -fast-ikke behageligt at ha på men gå et nr op i pind så bliver den spot on ........Evelyn Larsson


Lillian

Megaball light er dejlig blødt at hækle med. Jeg har hæklet et par tæpper i block stitch/-bloksting.
Tæpperne er praktiske at have i bilen og til ture ud i det blå /picknic og hvis tæpperne bliver snavsede er de nemme at maskin-vaske ved 30°C og ligge-tørrer udbredt på vinge-tørrestativ.
-Tåler ikke skyllemiddel og tørretumbler!


Lotte

Har som letøvet brugt den første garn nøgle af denne variant så nu må jeg ha bestilt mere, er i gang med et stort hyggetæppe som jeg os plejer at sige et corona tæppe da det var pga. corona og lockdown i foråret der fik mig i gang med at hækle og nu kan jeg ikk lade være, det er så hyggeligt og afslappende at hækle.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv