Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Rainbow Cotton 8/6

Fine 100% Bomuld

Spar 5 kr. 14 kr. 19 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  105 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 30 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowcotton86
Mød Rainbow-familiens dejlige mellemstørrelse, Rainbow 8/6.
Hobbii Rainbow er vores egen serie af bomuldsgarn, både slidstærkt og blødt, i en rigtig høj kvalitet, som længe har været storfavorit.

Med en løbelængde på 105m / 50g har Rainbow 8/6 en særdeles anvendelig tykkelse, lige midt mellem samme i 8/4 og 8/8. Hverken for tynd og fin - eller for kraftig og rustik, men lige tilpas.

Bomuldsfibre er gode til at lede overskydende varme væk fra kroppen, og Rainbow 8/6 er derfor meget velegnet til beklædning. Den vil være super i en lækker sommertop, en bluse eller en hæklet sommerjakke. Der er masser af muligheder. Rainbow-serien fås i et væld af nuancer, så det skulle være muligt at finde den helt rette nuance til dine kreative projekter.

Rainbow 8/6 er også god til fx hæklede bamser og amigurumi. Vidste du i øvrigt, at du oftest kan hækle fx bamser o.lign. med samme opskrift i alle størrelser Rainbow? Du tilpasser størrelsen på hæklenålen til den tykkelse garn, du bruger, og der vil blot blive forskel i størrelsen på det færdige projekt. Lace, 8/4, 8/6, 8/8 = mini, lille, større, størst. Klar, parat, start!

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (57)

Lene

Den blødeste og mest lækre bomuld, jeg har hæklet af. Har lavet et babytæppe, som er så lækkert, at det sagtens kan bruges som håndklæde også. Nemt at hækle med og forbliver een tråd hele nøglet igennem. Jeg brugte 10 ngl og stødte på een knude! Det sker ikke så ofte.


Kamilla

Mit yndlings bomuldsgarn til grydelapper. Det har den perfekte tykkelse. Det kan desuden tåle rigtig mange gange vask på 60°C det er ikke til at slide op. Farverne forbliver smukke og klare vask efter vask og ligeledes forbliver bomulden blød og lækker.


Michelle

Virkelig lækkert med de ekstra 2 tråde. Er igang med nogle mundservietter, der ville være blevet meget tynde i 4/8 og alt for tykke i 8/8, så det skønt med en mellemting, som man i øvrigt ikke kan få mange steder.


Michelle

Kan klart anbefale! Ville ønske flere lavet 6/8, de 2 ekstra tråde gør en kæmpe forskel. Når 4/8 bliver for tyndt og fint, men 8/8 er alt for tykt, er det en gylden mellemvej. Helt klart min nye favorit


Thea

Super godt Gran at hækle aragumi i 👍🏻 Blødt og lækkert, 8/6 synes jeg har en perfekt størrelse til bamser. Super lækkert udvalg af mange og virkelig flotte farver 😊 Kan klart anbefales👌🏼


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv