Fra den 1. juli kan du købe kittet til vores Mystery CAL #HobbiiHappySquares, som begynder den 15. august. Hækleudfordringen er en sjov måde at arbejde parallelt med andre glade hæklere - og at arbejde på et hemmeligt design, der bliver tilgængeligt i flere trin. I dette blogindlæg får du svar på 10 essentielle spørgsmål om vores CAL.


Hvad enten du bare elsker overraskelser eller har en drøm om at lære at hækle, så får du her en sjov mulighed for at deltage i et hyggeligt fællesskab, hvor vi arbejder på det samme hemmelige projekt samtidig.

I august og september kan du nemlig deltage i vores Mystery CAL, som vi har givet navnet #HobbiiHappySquares 🙊 Vi guider dig og andre hæklere gennem fem spændende trin i en opskrift, som bliver afsløret løbende, mens vi hækler. Opskriften er udviklet i et samarbejde mellem Hobbii og Sanda Torrance, der er en super dygtig australsk hækledesigner.

Er du begynder til at hækle? Ingen grund til bekymring! CAL’en er en god mulighed for at lære at hækle i et fællesskab med andre nybegyndere såvel som erfarne hækleentusiaster. Det vil blive udfordrende til tider, men bare rolig, vi guider dig, og du kan finde masser af sparring hos dine med-hæklere 💛 

Du kan også samle din krea-gruppe eller en håndfuld venner, så I kan arbejde på projektet sammen. På den måde kan I hjælpe hinanden og nyde en god drink og hinandens selskab, mens I ser designet udfolde sig uge efter uge.

Jeg kan garantere dig, at du bliver stolt og glad, når du står med det færdige resultat i hænderne efter 4-5 uger 😍

Skriv dig op til nyheder om vores CAL her >>

Er du i tvivl om denne CAL er noget for dig? I dette blogindlæg kan du få svar på følgende spørgsmål:

 1. Hvad er en CAL?
 2. Hvad er en Mystery CAL?
 3. Jeg vil gerne lære at hækle. Kan jeg være med?
 4. Jeg er en erfaren hækler. Kan jeg være med?
 5. Hvad er der i kittet, og hvad koster det?
 6. Hvornår foregår #HobbiiHappySquares CAL’en?
 7. Hvor meget tid skal jeg afsætte?
 8. Hvordan deltager jeg?
 9. Er der præmier på spil?
 10. Hvem står bag designet?

1. Hvad er en CAL?

CAL står for ‘Crochet Along’ – ‘hækl med’ – og er en hækleudfordring, hvor du sammen med andre hæklere arbejder parallelt på det samme projekt. Vi følger en opskrift, der bliver tilgængelig et trin ad gangen over fire uger.

CAL’en er en god måde at starte på et nyt projekt og lære nogle nye teknikker, mens du hygger dig. #HobbiiHappySquares består af 5 dele, som udgives fra den 15. august til den 5. september 2022.

Vi vil løbende opdatere vores side på Facebook med informationer om CAL’en, så hold øje med siden.

2. Hvad er en Mystery CAL?

Denne CAL er en Mystery CAL. Det betyder, at det færdige design er hemmeligt, indtil alle 5 dele af opskriften er blevet tilgængelige.

Lyder det ikke virkelig spændende at arbejde på et hemmeligt projekt?

Jeg har fået lov til at få et sneak peek på det endelige #HobbiiHappySquares design, og jeg eeeesker det! Det er jeg helt sikker på, at du også vil 💜

3. Jeg vil gerne lære at hækle. Kan jeg være med i CAL’en?

Helt bestemt! #HobbiiHappySquares er en 100% begyndervenlig CAL, hvor sværhedsgraden gradvist stiger mellem de forskellige dele af opskriften.

Du lærer bl.a. at bruge helt simple teknikker til at hækle firkanter og at lege med farvekombinationer i forskellige typer firkanter. Til sidst skal du arbejde med nogle mere avancerede teknikker (men stadig begyndervenlige!) for at færdiggøre projektet.

Gennem CAL’en hjælper vi dig med videoguides, hvor du bliver mere fortrolig med at hækle og følge en opskrift. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt for at lære at hækle og afprøve en ny hobby.

4. Jeg er en erfaren hækler. Kan jeg være med i CAL’en?

Ja da, vores CAL er for alle, og vi håber, at du har lyst til at være med, selvom din projektliste nok allerede er meget lang - det kender vi jo alt til 😉

CAL’en er sikkert ikke så udfordrende for dig, hvis du er erfaren til at hækle, så det er det perfekte projekt at gå til og fra, mens du arbejder på andre ting. 

Jeg er helt sikker på, at du nok skal komme til at hygge dig med at arbejde på projektet, ligesom du helt sikkert vil elske det færdige design 😍 Desuden er der ikke noget, der slår følelsen af fællesskab ved at arbejde på et projekt sammen og samtidig med andre.

Et lille sneak peek 😉

5. Hvad er der i kittet, og hvad koster det?

Fra den 1. juli sætter vi et begrænset antal kits til salg. Du kan finde dem online eller i din lokale Hobbii-butik

Kittet indeholder alt det, du skal bruge for at færdiggøre dit #HobbiiHappySquares projekt. Det vil sige alle garner og tilbehør. Prisen for kittet er 499 kr.

OBS: Vær opmærksom på, at der ikke medfølger en hæklenål, da vi ved, at mange af jer allerede har hæklenålen klar derhjemme eller har forskellige præferencer. Til projektet skal du bruge en hæklenål i størrelse 5mm/H8. Har du ikke en nål? Find den her.

Eftersom det er en Mystery CAL, er det en hemmelighed, hvilket garn vi bruger i opskriften. 

Psst! Jeg kan afsløre, at du kommer til at arbejde med et dejligt blødt anti-pilling garn i Premium akryl 😉

Du kan vælge mellem to forskellige farvekombinationer: 

 1. POP er trendy og farverig - perfekt til at sætte farver på en grå dag.
 2. CALM indeholder rolige jordtoner - ideelt til at komme heeelt ned i gear.

Køber du kittet, modtager du 8 nøgler garn med 7 forskellige farver. Afhængigt af hvor stramt du hækler, skal du bruge mere eller mindre garn, og du kan derfor have nogle garnrester til overs.

Køb dit kit her >> 

6. Hvornår foregår #HobbiiHappySquares CAL’en?

#HobbiiHappySquares foregår fra den 15. august til den 12. september 2022. Opskriften består af fem dele, som bliver tilgængelige med en uges mellemrum. På den måde har du tid til at sætte dig ind i opskriften og hækle en mindre del, før vi tager hul på den næste.

Her kan du få et overblik over, hvornår du kan gå i gang med de fem dele:

Del 1: Mandag den 15. august
Del 2: Mandag den 22. august
Del 3: Mandag den 29. august
Del 4 & 5: Mandag den 5. september

Kom godt fra start: Deltag i vores Live med designeren

I forbindelse med at den første del af opskriften bliver tilgængelig mandag den 15. august, afholder vi desuden en Instagram Live med Sandra Torrance, der er designeren bag den hemmelige opskrift. Her har du mulighed for at få flere informationer og stille spørgsmål til Sandra og Gea fra Hobbii.

Husk at dele et billede af dit færdige projekt mandag den 12. september, da vi finder 10 heldige vindere tirsdag den 13. september. Læs mere om det her.


7. Hvor meget tid skal jeg afsætte?

Hvor meget tid, du skal bruge på at blive færdig med projektet, afhænger af dine evner, motivation og vedholdenhed. Du må dog regne med at bruge nogle timer på at hækle hver uge - og så kan du sagtens komme i mål, mens vi kører CAL’en.

Er timingen bare super dårlig? Det behøver du ikke bekymre dig om. Du kan starte på dit #HobbiiHappySquares projekt, lige når du vil, mens CAL’en er i gang. 

Vær dog opmærksom på, at du skal være færdig senest den 12. september for at være med i konkurrencen om en lækker og garn-tastisk præmie 😉

Og så er det jo også virkelig sjovt og givende at være en del af det store hæklefællesskab, som CAL’en er ramme for, så jeg håber, at du vil hækle sammen med os.

8. Hvordan deltager jeg?

Køb dit kit her >>

Skriv dig op at modtage e-mails med informationer og nye afsløringer i vores #HobbiiHappySquares CAL.

Skriv dig op til e-mails om CAL’en her >>

Del din proces med os på Facebook og Instagram under hashtagget #HobbiiHappySquares.

9. Kan jeg vinde noget?

Det kan du tro! Post et billede af dit færdige resultat på Facebook eller Instagram med hashtagget #HobbiiHappySquares senest mandag den 12. september. Vi trækker 10 heldige vindere af garn-tastiske præmier tirsdag den 13. september! 👀

10. Hvem står bag designet?

Opskriften er designet af den australske hækledesigner Sanda Torrance fra Little Golden Nook. I tæt samarbejde med Hobbii har hun udviklet en begyndervenlig og sjov opskrift.

Sandra finder ofte inspiration til sine projekter i naturen - og særligt ved stranden. Da hun så de farver, som vi hos Hobbii har valgt til vores CAL, fik hun idéen til det endelige design, som hun begyndte at udvikle i forskellige trin. Hun er en meget visuel person, der elsker at designe et projekt løbende samt at skifte farver og mønstre undervejs.

Sandra beskriver det anvendte akrylgarn som dejligt blødt og perfekt til at give varme uden at klø, hvilket var super vigtigt for hende. 

Sandra Torrance fra Little Golden Nook @littlegoldennook.

Mangler du svar på noget?

Har du et spørgsmål, som jeg ikke har besvaret i det ovenstående, så følg med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende poster om #HobbiiHappySquares.

Det skønne ved en CAL er, at vi er mange, der arbejder på det samme projekt samtidig. Du vil derfor i langt de fleste tilfælde kunne spare med dine med-hæklere på Facebook og Instagram.

Gå til Facebook-siden her >>

Gå til vores Instagram-konto her >>


Glade garnhilsner herfra 💜