Først til mølle!   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 67%

Hobbii

Diablo

Lace 40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spar 44 kr. 44 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  40% akryl, 30% mohair, 30% polyamid
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  225 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4 - 5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumles
En let og blød mohairblanding, som tilfører dit strik et fluffy skær. Et garn til dig, der er vild med det vamsede mohair-look, og som ønsker volumen på den fnuglette måde.
Hobbii Diablo er et godt, billigere alternativ til en kid silk. Den kan strikkes florlet som enkelttråd, eller bruges som følgetråd til mange andre typer garn, hvis du ønsker at tilføre ekstra fylde.

Vil du gerne strikke vamsede sweaters på tykkere pinde? Så kan vi anbefale at strikke med 2, 3 eller endnu flere tråde Diablo samtidigt. Hvor mange tråde du bruger, afhænger kun af hvor tyk en tråd, du ønsker, eller hvilken strikkefasthed du gerne vil ramme.

Diablo er også helt oplagt til farve-eksperimenter, for du kan sagtens sammensætte enkelte tråde af forskellige farver og dermed skabe fascinerende, melerede nuancer, fx til strik med unikke striber.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (126)

Sanne

Jeg har haft købt Diablo 3 gange og jeg bliver bare mere mere glad hver gang jeg strikker i det. Det er super blødt og det bliver dejligt fluffy. Har strikket en trøje i det og den er helt vild lækker at have på og samtidig har den et eksklusivt og dyrt look. Og nu er det også kommet i 2 print udgaver så det skal helt klart også prøves.


Pia

Fandt for nylig en pose på loftet med noget lækkert hvidt acryl garn. Vidste ikke lige, hvad jeg skulle bruge det til, indtil jeg så opskriften: "Mayflower 1650 Vrangstrikket Damesweater". Jeg købte nogle nøgler Diablo, som er er lækkert luftigt garn. Det bliver helt sikkert en meget fin bluse, glæder mig til at se den færdig


Katja

Super lækkert garn. Har hæklet en cardigan i det med 2 tråde diablo og en bomuld, og er i gang med at strikke en sweater med 3 tråde diablo. Særligt sweateren føles dejlig blød og let. Jeg frygtede i starten at masker ville være svære at se (især det hæklede), men det er ikke tilfældet overhovedet.
Klart et af mine yndlings garner.


Julie

Jeg er helt sikkert ikke færdig med at strikke i diablo. Et godt alternativt garn i en billigere prisklasse. Det fælder lidt, når man strikker det (som det meste mohair), men ikke når det først er vasket. Har blandt andet brugt det som følgetråd, men også lavet et projekt med 2 tråde diablo


Heidi

Denne mohair kan give selv det kedeligste garn en flit elegant sky-agtig flade. Det skaber en lækker blød moderigtig strik. Elskerden til at "forsøde" mine garnrester til nye fantastiske trøjer, eks. Sammen m strømpegarn giver mohair den flotteste struktur til sjaler, trøjer mm.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv