Først til mølle!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Spar op til 54%

Hobbii

Diablo

Lace 40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spar 44 kr. 44 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  40% Polyakryl, 30% Mohair, 30% Polyamid
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  225 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumles
En let og blød mohairblanding, som tilfører dit strik et fluffy skær. Et garn til dig, der er vild med det vamsede mohair-look, og som ønsker volumen på den fnuglette måde.
Diablo er et godt, billigere alternativ til en kid silk. Den kan strikkes florlet som enkelttråd, eller bruges som følgetråd til mange andre typer garn, hvis du ønsker at tilføre ekstra fylde.

Vil du gerne strikke vamsede sweaters på tykkere pinde? Så kan vi anbefale at strikke med 2, 3 eller endnu flere tråde Diablo samtidigt. Hvor mange tråde du bruger, afhænger kun af hvor tyk en tråd, du ønsker, eller hvilken strikkefasthed du gerne vil ramme.

Diablo er også helt oplagt til farve-eksperimenter, for du kan sagtens sammensætte enkelte tråde af forskellige farver og dermed skabe fascinerende, melerede nuancer, fx til strik med unikke striber.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (211)

Lillian

Anbefaler hermed Diablo.
Dejligt at strikke med, blødt og fluffy og det findes i mange flotte farver og i god sammensætning
akryl 40%
mohair 30%
polyamid 30%
Jeg har købt det flere gange og i forskellige farver.
Denne gang har jeg købt farven aubergine (40).
Diablo-garnet skal bruges til en strikket kortærmet oversize bluse i 2-farvet vævestrik "stort honeycomb"-mønstet over 6 masker/8 pinde.
Diablo skal være "honeycomb"-mønsteret (hævede masker) og det andet garn skal være bundfarve, et tyndt uld-blandingss-garn med farveskift i rosa-lysegrå-offwhite.


Albertina

Jeg undrede mig over, hvad jeg kunne bruge Diablo til, da det var så tyndt. (Fik det med i en goodiebag). Så så jeg, at man kunne blande det med andre slags garn så man fik et blandet helhedsindtryk, som man kunne bruge til mere fyldige projekter. Så jeg har lavet nogle luffer og en beret med Diablo i rust og med Amigo XL i Dark Red :)
Det er blødt, fluffy og dejligt at have på - men jeg har dog ikke prøvet at vaske det endnu.


Sanne

Jeg har haft købt Diablo 3 gange og jeg bliver bare mere mere glad hver gang jeg strikker i det. Det er super blødt og det bliver dejligt fluffy. Har strikket en trøje i det og den er helt vild lækker at have på og samtidig har den et eksklusivt og dyrt look. Og nu er det også kommet i 2 print udgaver så det skal helt klart også prøves.


Pia

Fandt for nylig en pose på loftet med noget lækkert hvidt acryl garn. Vidste ikke lige, hvad jeg skulle bruge det til, indtil jeg så opskriften: "Mayflower 1650 Vrangstrikket Damesweater". Jeg købte nogle nøgler Diablo, som er er lækkert luftigt garn. Det bliver helt sikkert en meget fin bluse, glæder mig til at se den færdig


Katja

Super lækkert garn. Har hæklet en cardigan i det med 2 tråde diablo og en bomuld, og er i gang med at strikke en sweater med 3 tråde diablo. Særligt sweateren føles dejlig blød og let. Jeg frygtede i starten at masker ville være svære at se (især det hæklede), men det er ikke tilfældet overhovedet.
Klart et af mine yndlings garner.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv