Hobbii

Fantasy Jumbo

Super Bulky 100% Akryl

Spar 100 kr. 100 kr.

Andre alternativer

Fantasy Fantasy
53 kr. 32 kr. -40%

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Garnfibre:
  100% akryl
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  240 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  8 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 12 m x 17 p
 • Anbefalet hæklenål:
  8 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Let tørretumling / Tørres fladt.
 • Hashtag:
  #hobbiifantasyjumbo

Hobbii Fantasy Jumbo er en kraftig version af Hobbii Fantasy og fås i store, vamsede nøgler. Garnet er fyldigt, blødt og har smukke, dybe farver, som minder om et kalejdoskop. Her får du det blødeste akrylgarn med en lækker fyldighed, som gør garnet til en drøm at arbejde med.

Jumbo versionen her kan strikkes eller hækles på fx 8 mm, så der er mulighed for hurtige resultater! Det luftigtige garn er nemt at strikke med. Maskerne lægger sig pænt side om side, hvilket blot fremhæver de mange smukke farver.

Fantasy Jumbo er spundet i en premium akryl af højeste kvalitet. Fibrene er bearbejdet i flere trin for at gøre kvaliteten optimalt blød og luftig, hvilket tydeligt mærkes på Fantasy. Derudover tager fibrene også rigtig godt imod farve, så Fantasy har en smuk farvedybde, der kun gør den endnu mere eventyrlig at se på. De flotte farvekombinationer mixes med hinanden og ændrer sig undervejs igennem nøglet og giver et afvekslende flow mens man strikker eller hækler i garnet.

Tåler du ikke uld eller hvis du ønsker at bruge en garnkvalitet uden animalske fibre, er Fantasy et godt valg. Garnet føles behageligt mod huden og kan bruges af både børn og voksne uden problemer.

Med Fantasy Jumbo har du tykt, vamset, flot garn til brug i alverdens projekter – fx en cardigan for den farveglade, sjaler og accessoires, eller vamsede tæpper og puder.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Marianne

Jeg mangler en opskrift på enten en Cardigan eller en Sweater helst en Sweater for ellers har jeg nok ikke nok garn og jeg har ikke strikket i mange år på grund af kapaltunnelsyndtom i mine håndled. Derfor passer jeg på.


Marianne

Da jeg købte garnet havde jeg ikke en opskrift på en trøje eller en vest men min datter hjalp mig med den fine krave så nu tror jeg at Per kan holde varmen til vinter.
Et andet project kunne være et varmt tæppe.


Marianne

Jeg er snart færdig med en vest til min forlovede i dette tykke og meget bløde garn og jeg mangler nu afslutningen på kraven.
Jeg havde problemer med at finde en god opskrift men fik en stor hjælp af min datter.


HELLE

Min datter har strikket en kæmpe plaid i det her vidunderlige garn; det er overraskende SUPER BLØDT! Så det varer ikke længe før jeg selv skal ha mig en sending af det, i de blå/turkise farver :-))


Sussie

Strikker med farve nr 5 mixet med glitter kobber og kan næsten ikke stoppe så skønt er garnet hvor den blå farve rigtig træder frem og får endnu mere liv i solen 🥰❤️


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv