Først til mølle!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Spar op til 54%

Hobbii

Fluffy Day

Medium 100% Premium Polyakryl

Spar 27 kr. 26 kr. 53 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  285 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 18 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 17 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Tørretumbling ved lav varme / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifluffyday

Her er det lækreste, bløde garn med tilpas mængde “fluffiness"!

Med Fluffy Day på pindene får du lethed, fylde og det funky børstede look, som er et must-have lige nu. De børstede fibre giver desuden en flot dybde i farverne, som holder vask efter vask. 

Udover at være et budgetvenligt alternativ til fx mohair, indeholder Fluffy Day ikke animalske fibre og hører derfor til i den veganske klasse. Et godt valg, hvis du døjer med allergi eller gerne vil undgå dyrefibre af andre årsager.

Fluffy Day af spundet på premium akryl, hvilket er med til at sikre et lækkert slutprodukt. Det kan være stor forskel på kvaliteten af akrylgarn, og Fluffy Day er et eksempel på akrylgarn i topkvalitet. 

Fluffy Day er fremragende i sweaters, og brillierer simpelthen i vamsede cardigans. Du kan snildt strikke den med to tråde og lave spændende striber, fx ved kun at skifte en af farverne ud ad gangen. Garnet bevarer sin luftige blødhed efter strik og vask, så du får et fnuglet og lunt resultat, som du kan holde varmen i på årets kolde dage.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (14)

Line

Jeg havde slet ikke turde håbe på, at Fluffy day skulle være SÅ godt. Min mand lider af slem allergi over for alle slags pels, uld og dyrehår, så jeg kan ikke give den gas med uld, og andet lækkert fluff. Men alt jeg har brug for, er denne fluffy day!
Indtil videre er der blevet vamsede pandebånd ud af det, og det rækker LANGT som følgetråd. Så jeg glæder mig til de næste mange projekter 😍
Blødt, høj kvalitet, og alt jeg kunne ønske mig af vams.


Gitte

Jeg er virkelig ikke god til at have uld på, synes alting stikker og klør, og har derfor ledt længe efter et lækkert akryl-garn, som i kvalitet og struktur kunne minde om de lækre uldvarianter, der findes. Det har jeg nu ENDELIG fundet med Fluffy Day!! Det er super dejligt, blødt, og virker til at være god kvalitet. Det rækker utrolig langt, brugte kun lidt over 2 nøgler til en slipover. Og så er prisen tilmed virkelig favorabel!


Lykke

Super dejligt og blødt garn, perfekt til mit påbegyndte vinterprojekt i form af et lækkert og varmt hyggetæppe. Det kan være en anelse drilsk hvis det skal trevles, men ellers er det overraskende let at arbejde med. Klart noget jeg kommer til at købe mere af til andre projekter.


Heidi

Super dejeligt garn. Har brugt det til diverse projekter hvor uldgarn ikke har været en mulighed. Prisen er helt sikkert også en nice feature da det er super overkommeligt. Garnet bibeholder sit look længe og det færdige arbejde er super dejligt.


Cecilie

SÅ dejligt garn og mega blødt. Fluffy er det i hvert fald. Faktisk så meget at det ikke er til at bruge nøglet indefra da fluffet så sidder fast i sig selv. Men så længe man er opmærksom på det, så er det bare megalækkert at arbejde med.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv