Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Fluffy Day

Medium 100% Premium Polyakryl

Spar 53 kr. 53 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  285 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 18 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 17 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Tørretumbling ved lav varme / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifluffyday

Her er det lækreste, bløde garn med tilpas mængde “fluffiness"!

Med Fluffy Day på pindene får du lethed, fylde og det funky børstede look, som er et must-have lige nu. De børstede fibre giver desuden en flot dybde i farverne, som holder vask efter vask. 

Udover at være et budgetvenligt alternativ til fx mohair, indeholder Fluffy Day ikke animalske fibre og hører derfor til i den veganske klasse. Et godt valg, hvis du døjer med allergi eller gerne vil undgå dyrefibre af andre årsager.

Fluffy Day af spundet på premium akryl, hvilket er med til at sikre et lækkert slutprodukt. Det kan være stor forskel på kvaliteten af akrylgarn, og Fluffy Day er et eksempel på akrylgarn i topkvalitet. 

Fluffy Day er fremragende i sweaters, og brillierer simpelthen i vamsede cardigans. Du kan snildt strikke den med to tråde og lave spændende striber, fx ved kun at skifte en af farverne ud ad gangen. Garnet bevarer sin luftige blødhed efter strik og vask, så du får et fnuglet og lunt resultat, som du kan holde varmen i på årets kolde dage.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (14)

Line

Jeg havde slet ikke turde håbe på, at Fluffy day skulle være SÅ godt. Min mand lider af slem allergi over for alle slags pels, uld og dyrehår, så jeg kan ikke give den gas med uld, og andet lækkert fluff. Men alt jeg har brug for, er denne fluffy day!
Indtil videre er der blevet vamsede pandebånd ud af det, og det rækker LANGT som følgetråd. Så jeg glæder mig til de næste mange projekter 😍
Blødt, høj kvalitet, og alt jeg kunne ønske mig af vams.


Tanja

Jeg har før arbejdet med akrylgarn med fine resultater, så forventningerne til dette garn var endnu højere, efter jeg havde læst alle de fine anmeldelser. Garnet har dog KUN levet op til alle mine forventninger, da det er lækkert og blødt at arbejde med, og der kommer de fineste ting ud af det. Jeg har indtil videre hæklet to cardigans og en sweater, og der kommer forhåbentligt mange flere projekter ud af samarbejdet med Fluffy Day :-)


Gitte

Jeg er virkelig ikke god til at have uld på, synes alting stikker og klør, og har derfor ledt længe efter et lækkert akryl-garn, som i kvalitet og struktur kunne minde om de lækre uldvarianter, der findes. Det har jeg nu ENDELIG fundet med Fluffy Day!! Det er super dejligt, blødt, og virker til at være god kvalitet. Det rækker utrolig langt, brugte kun lidt over 2 nøgler til en slipover. Og så er prisen tilmed virkelig favorabel!


Amalie

Er hell vild med dette garn! Kan ikke holde ud at have noget på med uld i, så denne type garn er en perfekt erstatning. Det er dejlig varmt og ekstremt blødt og luftigt. Jeg har hæklet en stor fluffy cablestich sweater i hvid, lyseblå og grå, og er nødt til at hækle flere da jeg er vild med udvalget af farver. Kan slet ikke få nok af dette garn. <3


Maja

Garnet er dejligt blødt, lækkert og vamset. Det glider nemt ved brug uden at knitre. Det er nemt nok at trevle op, så længe man gør det roligt. Jeg har ikke nogen oplevelse af at garnet fældet. Har endnu ikke vasket mit projekt, men håber at det stadig ser pænt ud efter vask. Der kommer helt sikkert flere projekter med dette garn


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv