Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

KnitPro

Nova Cubics Rundpind

Spar Fra 61 kr. Fra 61 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Firkantede strikkepinde som disse Nova Cubics rundpinde er ideelle for alle strikkere, da de er nemme at holde på og giver mindre træthed i hånd og fingre. Af samme årsag er de også ganske anbefalelsesværdige, hvis man har gigt eller svage håndled.

Med Nova Cubics serien får du det bedste fra begge verdener: styrken og den glatte overflade fra messingen, samt den firkantede form, der gør strikkepindene lette at holde på.

Rundpindene findes i hele fem forskellige længder: 40, 60, 80, 100 og 120 cm, og i størrelser fra 2,5-8 mm, så du burde uden problemer kunne finde lige den rundpind, du står og mangler.


Marianne Nielsen

Har strikket i mange år men først nu strikker jeg jævnt og glat. Efter at have skiftet alle mine strikkepinde til NOVA CUBICS RUNDPINDE, er jeg en glad strikker som Ikke længere har ondt i hænderne pga faconen på pindene og at jeg udelukkende strikker på rundpinde gør, at skuldrene er afslappede også.
Jeg har næsten udelukkende har metal NOVA CUBICS RUNDPINDE, efter at have knækket flere i træ, og kan ikke se mig vende tilbage.
Spidserne og pindene er perfekte til mig og min strikkestil.


Betina Winther

Bestilte NOVA CUBICs rundpinde i et par størrelser str. 6 40 cm og en tynd str. 3 i 80 cm. Er så begejstret, at jeg har bestilt flere størrelser og længder. Det er en stor hjælp med hænder og fingre, der ikke kan holde så længe ad gangen til at strikke. Det øger strikkeglæden, at kunne arbejde længere tid og blive mindre træt i hænder og fingre.


Marianne Nielsen

Simpelthen de bedste strikkepinde for mine slidte hænder.
Strikket glider som det skal, og pindene er tilpas spidse til at få hele tråden med, selv i løst garn.
Og på rundpinde er skuldrene også afslappede.
Inden længe er alle mine pinde skiftet ud til disse firkantede, glatte og afslappende pinde.
Prøv dem, siger jeg bare...


Marianne Nielsen

Fantastiske rundpinde.
Maskerne glider let af pinden og uanset om jeg bruger pinden til magic loop eller som normal pind, så gør den let firkantede facon at mine hænder ikke er nær så ømme efter nogle timer med strikketøjet.
Og at strikke på rundpind skåner skuldrene, så "What's not to like..." :-)


Lene

Bare tak - den bedste rundpind jeg har strikket med til dato. Garnet glider godt på pindene, de er tilpas spidse og jeg har er perfekt greb uden at blive træt i hænder og håndled.
Så top karakter herfra til Nova Cubics rundpinde👍🏻


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv