Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

KnitPro

Symfonie Strømpepinde

20 cm

Spar Fra 94 kr. Fra 94 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Flotte og stærke strømpepinde fra KnitPro’s multifarvede Symfonie-serie.

Pindene er udviklet ‘af strikkere til strikkere’, og er et af de førende mærker, der anvendes af strikkere over hele kloden. Pindene er letanvendelige, komfortable og smukke at se på. De er fremstillet i birketræ, og lamineret og bejdset helt specielt, så de får deres flotte overflade.

De lækre, forarbejdede pinde er rare og behagelige at have i hænderne, så du er sikker på, at du kan strikke i mange timer uden at blive træt i hænderne.

Strømpepindene sælges i sæt af 5 stk. 

Claudia Stahlberg Bode

Det er simpelthen de bedste strikkepinde - Garnet glider så let uden at pindende falder ud ved håndtering! Det eneste man kan sige trækker fra er at det kan være svært at se maskerne hvis man strikker mørke farver i måske mindre god belysning !


Josefine

Simpelthen de bedste pinde der findes, de er flotte, bløde, perfekt glathed og bare super lækre!!
Garnet glider godt, uden at maskerne falder af, og de er gode at have i hånden🤞🏻 Absolut anbefalelsesværdige, ingen negative ting om det


Christine

Jeg er ikke så vild med at strikke med strømpepinde - holder mig så meget som muligt til rundpinde. Men dog er disse pinde rigtig gode og behagelig at strikke med, så klart det bedste valg hvis man skal bruge strømpepinde.


Mette

Jeg har lige lært at strikke og har derfor købt disse strikkepinde til strømper. De er rigtig gode at holde ved og de ligger godt i hånden. De er alle pengene værd.


Majbritt

Det er bare de bedste strømpepinde jeg nogensinde har strikket på. Garnet glider let uden at pindene er for glatte og de ligger behageligt i hånden.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv