Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Krydsnøgleapparat

Spar 100 kr. 299 kr. 399 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Her får du et smart krydsnøgleapparat til at vinde garn op med!

Hobbii krydsnøgleapparat til at vinde garn op med er et virkelig lækkert værktøj! Vinder du garn op på et krydsnøgleapparat får du rigtig flotte nøgler i cakeform, som kan stå selv. Du kan tage garnenderne både indefra og udefra på dit nyoprullede garnnøgle.

Skal du pille dit arbejde op, er dette krydsnøgleapparat også en hjælp. Du sætter blot garnenden på apparatet, drejer håndtaget, og så har du et fint nøgle, så du atter kan begynde forfra. Krydsnøgleapparatet kan med fordel anvendes sammen med en garnvinde, hvis du skal vinde fra fed.

Anvendelse:

Montér apparatet solidt fast på en bordplade (max 5 cm tyk) ved at stramme skruen godt under bordet. Før garnet gennem metaløjet og slå en knude / lav en lykke i enden af garnet. Sæt lykken / garnenden fast i hakket på cylinderen, og VUPTI - så kan du vinde flotte nøgler hurtigere end du kan gøre i hånden.

Download vores mere udførlige guide til brug af krydsnøgleapparatet her! Du finder guiden på dansk, engelsk og tysk.

Turið

Jeg er SÅ glad for mit krydsnøgleapparat! Jeg kan ikke forstå hvordan jeg gjorde det før. Jeg nyder at vinde mit garn op nu og må faktisk slås om det med min mand. Det gør det nemmere og pænere at opbevare også. Kan stærkt anbefale det.


Nina

En helt uundværlig ting når man som mig trævler meget op så man er fei for at vinde op i hånden. Og så bliver nøglerne jo tilmed pæne og man har valget om både at starte med at bruge nøglen indefra og ude fra.


Helene Katrine

Jeg er vild med mit krydsnøgle apparat, både til garn som min datter eller hund ruller op eller hvis jeg skal strikke med bobbelt garn så samler jeg de to nøgler til et nøgle :-)


Signe

Rigtig fint krydsnøgleapparat, der kører som det skal.

Man skal lige være opmærksom på, at garnguiden skal være skubbet helt ind under apparatet.

Anbefaling herfra.


Signe

Et rigtig fint krydsnøgleapparat, der kører som det skal.
Vær opmærksom på, at garnguiden skal helt ind under apparatet.
Anbefaling herfra.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv