Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

addi

Rundpinde - Turbo

Spar Fra 59 kr. Fra 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Her får du serien af addi Basic rundpinde i messing. addi er kendt for at fremstille produkter af høj kvalitet og her lever de også op til deres slogan som er ”Luksus for hænderne”. Denne rundpind har pinde som er hule inden i, hvilket er med til at varmen ledes bedre og at pindene ikke føles kolde. Hulrummet gør også, at pindene er mærkbart letvægtige. addi Basic serien har almindelige spidser, hvilket gør pindene oplagte at bruge for dig som godt kan lide at flytte maskerne ved at skubbe pindespidsen med fingeren uden at stikke dig. 

Alt i alt får du pinde, som ligger godt i hånden og som har en lang holdbarhed.

Du kan bruge disse rundpinde til alverdens projekter. Om du har brug for en forlænget strikkepind eller skal strikke rundt til en sweater, så får du altså her et virkelig godt produkt. Rundpindende har glatte, hvidbronzebelagte messingspidser, metallet er nikkelfrit, og overgangen mellem pind og wire glider som en drøm uden at garnet hænger ved. Så der er altså mulighed for at få en god strikkefart på! Af samme årsag er der flere der har givet denne rundpind kælenavnet "Turbo". 

Wiren på denne rundpind er blød, stærk og fleksibel. Den stærke stålwire er belagt med guldfarvet PVC-plast, og både længde og størrelse er trykt direkte på kablet. Det synes vi er smart!

Denne Rundpind er særligt god til uldgarner!

Længder: 40 cm - 60 cm - 80 cm
Pindestørrelser: 2 - 15 mm
Materiale: Nikkelfri messing belagt med hvidbronze & PVC-plast
Farve: Sølv & Guld

addi har deres hovedsæde samt fabrikker beliggende i Tyskland. 

Camilla

Min mest foretrukne rundpind til dato! Overgangen mellem wire og pind er gnidningsløs, spidsen på pindene er tilpas rundede uden at være spidse så de “splitter” garnet når jeg strikker og at de er glatte gør (for mit vedkommende) at garnet glider perfekt på pinden. Selve wiren er lækker og bøjelig og bliver ikke stiv i brug, som jeg har oplevet ved andre rundpinde. Når de en sjælden gang er lagt væk og foldet rundt i posen, er wiren ikke påvirket af det efterfølgende og snoer sig ikke, som andre kan gøre det. Gennemført lækker rundpind i min optik 👌


Christina

Dette er mine første Addi Turbo, men så absolut ikke de sidste! Jeg har også Knit Pro pinde som jeg er enormt glad for men jeg tror at disse turbo bliver mine nye yndlingspinde. De ligger godt i hånden og garnet glider simpelthen så godt på dem! Kan anbefales til alle niveauer af strikkere :)


Camilla

Jeg strikker virkelig mange strømper - og jeg bruger kun magic-loop. Det her er min yndlings-rundpind at strikke med, særligt fordi wiren er virkelig lækker blød og fleksibel , hvilket er et must når man strikker med magic-loop. Klar anbefaling herfra 👌


Lola

Virkelig gode pinde. Er helt nybegynder og skulle vælge nogle gode rundpinde til mit første projekt. Købte lidt forskelligt og dem her havde fået gode anmeldelser og med god grund. Dem holder jeg mig til fremover.


Camilla

Jeg bruger mine addi turbo til at strikke strømper via magic loop. Kablet er dejlig blødt og føjeligt. Spidsen på pinden er lidt stump i det, men jeg oplever det ikke som værende et problem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv