Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

#NoShadesOfGreyMAL Mystery Make-Along for hæklere

Spar 719 kr. 719 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Merinould
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hashtag:
  #NoShadesOfGreyMAL

Detaljer om opskriften

 • Brand:
  Hobbii
 • Type:
  Hækling
 • Sværhedsgrad:
  begynder (basal hækleviden er påkrævet)
 • Designer:
  Katie Jones - katiejonesknit

Vær venligst opmærksom på at vores 2023 Make-Along er slut. Du kan stadig købe kittet og tilgå vores No Shades Of Grey opskrifter via Hobbii Plus 

#NoShadesOfGreyMAL er en hemmelig Make-Along dedikeret til … farver! Vi ved, at det kan være svært at vente på, at foråret endelig melder sin ankomst - især efter mange uger med mørke eftermiddage og gråt vejr (i hvert fald her i Danmark). Så vi tænkte, at vi ville hjælpe dig med at gøre ventetiden lidt lettere. Med en sjov Make-Along, der undgår alle de grå nuancer og i stedet handler om at lave et moderne og ikke mindst farverigt stykke tøj!

Fra den 16. marts vil vi arbejde på en helt ny cardigan opskrift (opdelt i 6 dele) - som bruger ti smukt matchende farver. Vi holder det endelige resultat hemmeligt helt indtil slutningen, men for at lokke dig lidt, har vi her et lille hint … faktisk to: Designet er stærkt inspireret af en quilt udstilling på Fashion and Textile museet i London. Og designeren bag opskriften er selveste dronningen af farver, Katie Jones! 

Vent, hvad?! Har du ikke hørt om Katie Jones endnu? Designeren bag denne Hobbii Make-Along er en britisk hækle- og strikkeheltinde, som lever og ånder for farver! Hendes designs er kreative, farverige og legende. Katie er særligt kendt for hendes hækledesigns, men heldigvis for os er hun også en helt fantastisk strikkedesigner, hvilket gør denne Make-Along endnu mere spændende, for du vælger selv, om du har lyst til at lave den hæklede eller den strikkede version (for strikke-kittet, klik her). Selvom garnerne er forskellige, så er det endelige design det samme. 

Ud over garn-kittet anbefaler vi, at du bruger en hæklenål i størrelsen 4 mm. Du får også brug for maskemarkører, en saks og en uldnål/stoppenål. 

For at være sikker på at du ikke går glip af en del af opskriften, kan du tilmelde dig vores #NoShadesOfGreyMAL landing side her: maldk.kickoffpages.com


Vær venligst opmærksom på, at denne Make-Along ikke er egnet til folk, der er overfølsomme over for uld.

For at sikre, at du kan lave den ønske størrelse, anbefaler vi, at du tjekker målene for de 3 forskellige størrelser du kan lave denne cardigan i. Cardiganen er designet til fra start at være let oversize og boxy. 

Opskrift tilgængelig på: Engelsk, Tysk, Dansk, Svensk, Fransk, Hollandsk, Spansk 


Cardigan størrelser (se fotos):
Størrelse 1
Anbefalet til brystvidde på: 70-100 cm
Flad bredde: 64 cm
Længde: 54 cm
Størrelse 2
Anbefalet til brystvidde på: 100-130 cm
Flad bredde: 76 cm
Længde: 63 cm
Størrelse 3
Anbefalet til brystvidde på: 130-160 cm
Flad bredde: 88 cm
Længde: 72 cm 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv