Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

#NoShadesOfGreyMAL Mystery Make-Along for strikkere

Spar Fra 719 kr. Fra 719 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  Garn 1: 100% Bomuld / Garn 2: 72% Mohair, 25% Silke, 3% Uld
 • Vægt:
  Garn 1: 50 g / Garn 2: 25 g
 • Løbelængde:
  Garn 1: 160 m / Garn 2: 200 m
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm rundpinde og strømpepinde
 • Hashtag:
  #NoShadesOfGreyMAL

Detaljer om opskriften

 • Brand:
  Hobbii
 • Type:
  Strik
 • Sværhedsgrad:
  begynder (basal strikkeviden er påkrævet)
 • Designer:
  Katie Jones - katiejonesknit

Vær venligst opmærksom på at vores 2023 Make-Along er slut. Du kan stadig købe kittet og tilgå vores No Shades Of Grey opskrifter via Hobbii Plus.

#NoShadesOfGreyMAL er en hemmelig Make-Along dedikeret til … farver! Vi ved, at det kan være svært at vente på, at foråret endelig melder sin ankomst - især efter mange uger med mørke eftermiddage og gråt vejr (i hvert fald her i Danmark). Så vi tænkte, at vi ville hjælpe dig med at gøre ventetiden lidt lettere. Med en sjov Make-Along, der undgår alle de grå nuancer og i stedet handler om at lave et moderne og ikke mindst farverigt stykke tøj!

Fra den 16. marts vil vi arbejde på en helt ny cardigan opskrift (opdelt i 6 dele) - som bruger ti smukt matchende farver. Vi holder det endelige resultat hemmeligt helt indtil slutningen, men for at lokke dig lidt, har vi her et lille hint … faktisk to: Designet er stærkt inspireret af en quilt udstilling på Fashion and Textile museet i London. Og designeren bag opskriften er selveste dronningen af farver, Katie Jones!

Vent, hvad?! Har du ikke hørt om Katie Jones endnu? Designeren bag denne Hobbii Make-Along er en britisk hækle- og strikkeheltinde, som lever og ånder for farver! Hendes designs er kreative, farverige og legende. Katie er særligt kendt for hendes hækledesigns, men heldigvis for os er hun også en helt fantastisk strikkedesigner, hvilket gør denne Make-Along endnu mere spændende, for du vælger selv, om du har lyst til at lave den hæklede eller den strikkede version (for hækle-kittet, klik her). Selvom garnerne er forskellige, så er det endelige design det samme.

Ud over garnkittet anbefaler vi, at du bruger rundpinde i størrelse 4.5mm - (50 cm eller længere) og strømpepinde – derudover også en 4.5 mm hæklenål (glatte, lige nåle uden udformede-/gummigreb). Du får også brug for maskemarkører, en saks og en uldnål/stoppenål.

For at være sikker på at du ikke går glip af en del af opskriften, kan du tilmelde dig vores #NoShadesOfGreyMAL landing side her: maldk.kickoffpages.com


Cardigan størrelser (se fotos): 

Størrelse 1 

Anbefalet til brystvidde på: 70-100cm 

Flad bredde: 64cm 

Længde: 54cm 

Størrelse 2 

Anbefalet til brystvidde på: 100-130cm 

Flad bredde: 76cm 

Længde: 63cm 

Størrelse 3 

Anbefalet til brystvidde på: 130-160cm 

Flad bredde: 88cm 

Længde: 72cm 


Vær venligst opmærksom på, at denne Make-Along ikke er egnet til folk, der er overfølsomme over for uld.

For at sikre, at du kan lave den ønske størrelse, anbefaler vi, at du tjekker målene for de 3 forskellige størrelser du kan lave denne cardigan i. Cardiganen er designet til fra start at være let oversize og boxy.


Opskrift tilgængelig på: Engelsk, Tysk, Dansk, Svensk, Fransk, Hollandsk, Spansk 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Zende

Måske en lille smule dyrt, det skulle have mere rabat på det her pakke. Men, det er vanviddigt smukke farver designern har valgt og jeg er så nysgerrig på første del af opskriften! Man køber ikke bare et garnpakke men en oplevelse i hvilke farver og hvad man skal strikke. Normalt hækler jeg mest, men jeg har blevet mere nysgerrig også på strik. Så jeg håber det er tydelige tutorials for mig!
(Undskyld dårlig dansk, jeg er svensk i Danmark).


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv