SPAR 17% 2 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4 | Solgul (055)

100% Bomuld

text_you_save

12 kr  10 kr


Vælg farve: Solgul (055)

Kvalitets-bomuld i alle regnbuens farver!

Sig hej til "Hobbii Rainbow 8/4 bomuldsgarn”! Det første garn i vores helt egen garnserie. Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder. 

Rainbow er lavet i en klassisk 8/4 tykkelse, og består af 100% blød og naturlig bomuld. Gå straks på opdagelse i de 60 fortryllende farver i alle regnbuens nuancer. 

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Vi har selvfølgelig designet et par gratis opskrifter, som du finder under fanen "Opskrifter". 

Du kan også købe Rainbow garnet i følgende garnpakker:
Earthy Spirit (Farve 1-20)
Deep Ocean (Farve 21-40)

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (58)

Charlotte Bjerregaard

I forhold til andet bomuldsgarn af denne type, synes jeg virkelig at Rainbow Cotton gør det godt! Det er kun meget få nøgler jeg oplever knuder på og udseendet er blankt og flot når man ser sit færdige resultat. Det glider også dejlig let henover hæklenålen, hvilket er skønt under store projekter såsom tæpper!
Derudover er prisen jo fantastisk, så det kan vist ikke blive meget bedre.


Lis Krogh

Jeg strikker ikke andet end karklude og bruger 9 ud af 10 jeres bomuldsgarn. Det er nemt at bestille, hurtig levering og gode priser ikke mindst. Når jeg har strikket klude får jeg altid en rest tilbage som jeg gemmer og disse binder jeg sammen med en magic knott. Laver 8-9 kæmpe nøgler og strikker så en fantastisk bademåtte ud af alle resterne. Derved går i tet til spilde.


Lene

Altså Rainbow er helt klart min nye bedste ven. Jeg strikker cardigans til mig selv og dér er rainbow fantastisk. Jeg har søgt efter 8/4 bomuldsgarn som var en smule tyndere end dem jeg ellers kender. Det er rainbow. Farverne og prisen er perfekt. Det lille trick I har lavet med easy start så man ikke får hele indmaden med ud, dét er altså genialt 😃


Heidi Berenkuil Frøkjær

Rainbow garn fra hobbii.dk er noget nær det lækreste bomuld jeg har hæklet med. Indtil nu var jeg stor tilhænger af et konkurrerende mærke, men rainbow slår det med flere længder.
Det er dejlig blødt, det skiller ikke og alt i alt er det bare en rigtig god kvalitet. Der er ingen tvivl om hvor jeg fremover skal have mit bomuldsgarn fra!


Birthe Ørskov Jensen

Det er noget rigtig dejligt garn, og stort set i de farver jeg skal bruge til at lave mad til mine børnebørn som legetøj, jeg har rigtig mange farver, og jeg har lang vej endnu men bliver mere og mere inspireret for hver frugt/grønsag/smørrebrød jeg laver, syntes det er sjovt, og man slapper så dejligt af.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Forside
Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv