Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  160 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 19 m x 24 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowcotton84

Kvalitets-bomuld i alle regnbuens farver! Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder. 

Rainbow Cotton 8/4 er et vegansk garn spundet i en klassisk 8/4 fingering vægtklasse lavet af 100% bløde og naturlige fibre. Gå straks på opdagelse i de mange fortryllende farver i alle regnbuens nuancer. 

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Vi har selvfølgelig designet et par gratis opskrifter, som du finder under fanen "Opskrifter".

Du kan også købe  Rainbow Cotton 8/4 garnet i følgende garnpakker:

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (537)

HELLE

Jeg vil egentlig gerne starte med at sige, at jeg ville ønske at man kunne "Like" de andre brugeres anbefalinger ;-) - ....
Jeg blev meget rørt over at læse ANTJEs beskrivelse om de dødfødte babyer.............

Dernæst vil jeg selvfølgelig gerne skrive selve min anbefaling af garnet - jeg ér så glad for det vidunderligt store farveudvalg ! Stor Thumbs Up for dét :-))
Og, så er garnet i sig selv som visse bomuldsgarner ofte er, lidt "hårdt" i begyndelsen, men så snart man arbejder med det og/eller tager produktet i brug, bliver det dejligt blødt :-)
Jeg er startet på 2 nye plaid´er til stuen; eet strikket og eet hæklet; man sku jo nødigt gå ned på igangværende projekter - LOL :-)
Kan klart anbefales til andre brugere!


Rosa

jeg har lige afleveret 11 djævlehuer ( jeres opskrift) til nyfødte på Thisted sygehus. Jeg købte 9 bdt. garn, da det passede med kr. 100, som jeg ville støtte med.
Jeg strikkede lilla, Rosa-farvet, grå, gul og mørkeblå. Jeg strikkede først 1 hue af hver bundt. Da garnet rækker langt, kunne jeg af 2 rester blå og 2 rester grå strikke en stribet hue, dernæst
strikkede jeg af 2 rester lilla og 2 rester rosa endnu en stribet hus. sygehuset manglede huer, og de var meget glade for de fine farver.
Desværre tog jeg ikke billede af resultatet.
hilsen Rosa


Antje

Jeg har brug for mange forskellige farver i bomuld for at hækle erindrinsstykke for forældre med dødfødt babyer. Jeg arbejder for en tysk forening og vi støtter sygehuse med påklædning for for tidligt eller død født børn. Vi støtter også bedemand (Jeg er ikke sikkert om det er korrekt) med påklædning for død fødte børn. Derfor hækler eller strikker vi erindringsstykke, som sommerfugle,engler, vinger eller regnbuer, i mange forskellige farver passende med det små påklædningdele. KH Antje


Mathilde

Jeg har for et par måneder siden bestilt en stor pakke med en masse forskellige farver af dette garn (det er jo næsten umuligt at vælge med det kæmpe udvalg af skønne farver!!) Jeg fandt dog nogle forskellige og jeg er helt vild med det! Jeg har nu hæklet veste og toppe til både mig selv og familie og venner og vi er alle helt vilde med det! Jeg er også specielt vild med easy start. Det gør det så meget nemmere ikke at kludre alt garnet sammen hele tiden. 5 ud af 5!


Jane

Dette bomuldsgarn er simpelthen perfekt. Jeg bruger det primært til "legemad", bamser, nusseklude osv. Men det er også helt vildt godt til "vatrondeller", klude osv. Og farveskalaen er jo vidunderlig....man kan næsten ikke ønske sig mere. Og farvegengivelsen online stemmer virkelig godt overens med virkeligheden. Jeg håber, Hobbii beholder dette garn for altid og ikke lader det udgå pga. Friends Cotton - for farverne er bare bedst på Rainbow.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv