Detaljer om garnet

Kategori Solskinspriser
Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 85 meter
Anbefalede pinde 5 mm
Strikkefasthed 18m x 26=10cm
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiieasycarebig

Mayflower

Easy Care Big

Medium100% Merinould

Vælg farve:

Easy Care Big er endnu et lækkert, klassisk uldgarn i 100% merinould fra den danske garnproducent Mayflower. Garnet er, som navnet antyder, et tykkere garn end de to andre garner i serien - Easy Care og Easy Care Classic. Det ændrer dog ikke på, at garnet er lige så blødt som de to andre, samt kløfrit og behageligt at strikke med. Farveudvalget er imponerende bredt, og strejker sig lige fra de afdæmpede farver til dem med knald på - så der er med sikkerhed også en farve, der passer til dit projekt.

Udover at være utrolig behageligt mod huden er ulden superwash-behandlet, hvilket gør det ganske anvendeligt til daglig brug og især til baby- og børnetøj, da det kan tåle uldvask i maskinen ved op til 40°C og tørretumbles ved lav temperatur. Denne udgave, Easy Care Big, er desuden så tyk, at du bliver hurtig færdig med dine projekter.

Ulden er importeret fra Sydamerika og spundet i Italien - og er selvfølgelig 100% mulesing-fri.


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (13)

Anita Jørgensen

Det lækreste garn at strikke med ..... har strikket et sweaters på 9 dage ----- har lige købt 37 nøgler mere til 2 sweaters mere ..... og det kan vaskes på 40 grader ....og så skal jeg ikke glemme den fantastiske service I giver ... bestilte den ene dag og næste dag modtog jeg pakken. TAK!


Lis Junk

Jeg har strikket/hæklet trøjer, halsedisser, tæpper og puder i Easy Care. Super dejligt at arbejde med, det er dejligt blødt og det færdige arbejde holder sig pænt, selv efter mange gange vask.


Inge Beck

Er i gang med at hækle et tæppe med bælgemønster - det bliver super lækkert, blødt og en god tykkelse, så det går rimelig hurtigt.
Savner dog flere grønne og brune nuancer af garnet 😊


Lena Laursen

Super lækkert garn. Blød mod huden. Har strikket huer af det. Ville have garn der ikke kradsede og det gør dette her absolut ikke.
Dejlige farver at vælge imellem. Kan kun anbefale dette.


Lise

Super dejligt garn at arbejde med. Jeg har strikket trøjen i falsk patent (se under opskrifter) Ig selvom der skal meget garn til, så er det bare pengene værd :)


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Solskinspriser
Brand Mayflower
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde 85 meter
Anbefalede pinde 5 mm
Strikkefasthed 18m x 26=10cm
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiieasycarebig

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv