Se alle tilbuddene her!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spar op til 62%

KnitPro

EKSTRA Korte Kabler til Udskiftelig Rundpinde

2 stk. - Nylon

Spar 59 kr. 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Et rigtigt lækkert EKSTRA KORT kabel-sæt fra KnitPro. I dette sæt får du hele to længder af kabler, som begge er ekstra korte, og passer til KnitPro's Denim ekstra korte udskiftelige rundpinde, der egner sig til de helt små omkredse. Hvis du kombinerer disse kabler med de korte Denim-pinde, så har du mulighed for at lave rundpinde på i alt 26 og 30 cm. Velegnet til sokker, babytøj mm. Du finder et link til pindene her på siden.

Kablerne er blå, modstandsdygtige og fleksible og har glatte overgange til skruegevindet uden knæk og snoninger. De er lavet af Nylon.

Sættet indeholder:

  • 1 kabel på 13 cm (uden gevindet)
  • 1 kabel på 17 cm (uden gevindet)
  • 4 stoppere
  • 2 strammenøgler

Alle delene er kompatible med alle KnitPro's udskiftelige strikkepinde/hæklenåle i alle materialer! Disse korte kabler passer dog kun sammen med KnitPro's Denim-pinde, og er ikke lange nok til alle andre udskiftelige rundpinde.

Du bruger den lille strammenøgle til at sikre at kabel og pinde er skruet ordenligt sammen. Stik enden af nøglen igennem det lille hul på skruegevindet og spænd pindespidsen godt til mens du holder strammenøglet på plads. Du finder et videolink her på siden.

Stopperne bruger du, hvis dit arbejde skal på pause. Da skiftes pindespidserne ud med stopperne, så garnet bliver hvor det skal på kablet. Stopperne skruer du blot fast på kablet, på samme måde som pindene.

Cathrine

Kan varmt anbefale disse korte wire til projekter! Især til ærmer på bluser og sweatre. Sammen med de korte pinde fra Denim serien er de bare et godt match, OG en rar måde at arbejde på! 😊


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv