Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Amigo Chunky

Bulky 100% HB Polyakryl

Spar 58 kr. 58 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  7 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 17 p
 • Anbefalet hæklenål:
  9 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 9 m x 11 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiamigochunky

Amigo Chunky er et dejlig tykt garn med en skøn og luftig volumen. Den er produceret i 100% HB akryl i en rigtig god kvalitet og det brede udbud af smukke nuancer indbyder til kreative farvevalg. 

HB står for High-bulk. Det er en produktionsteknik, hvor man med brug af damp og pres får fibrene til at trække sig lidt sammen og krølle, så de bliver fyldigere. Resultatet er et let og blødt garn, som både er behageligt at arbejde med og at bære på kroppen. 

Med de store, vamsede 100 grams nøgler kan du hurtigt skabe resultater.  Amigo Chunky er nemlig allerbedst på pind/nål 7 mm og op. Den er derfor ideel til tykke trøjer, cardigans, tæpper, tørklæder, og lignende. Det luftige garn holder dig godt lun og bliver ikke for tungt. 

Amigo kan maskinvaskes på 30°C, perfekt til hverdagsbrug. Farver og facon holder vask efter vask. Tåler du ikke uld, eller vil du af andre årsager fravælge animalske fibre, kan du med fordel erstatte med Amigo og få et blødt og lækkert resultat.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (31)

Bodil

Garnet er lækkert at arbejde med, men farve nr 46 svarer ikke til foto. Jeg har prøvet med strikkeprøve, og kan mærke, jeg ikke er tilfreds. Den fremstår som lys laksefarve, men ligner mest røget laks.
Altså valg af anden farve og retur med det forkerte. Øv.


Astrid

Super lækkert garn. Jeg hæklede en sweater af den og den er virkelig behagelig at have på. Man kommer hurtigt frem men det man hækler/strikker bliver også tykt. Det siger lidt sig selv:) Det er kun en bonus at det er i akryl (hvis jeg skulle sige det)


Anne

Super lækker blød garn 😉 og meget nemt at arbejde med. Jeg er lige blevet færdig med at strikke, en stor poncho af 13 ruller. Det tog mig Ca 3 uger.
Har købt 4 nye ruller, som jeg skal lave Elf- nissehuger af. Til mine børnebørn 😉


Henriette

Min mor elsker alle farver hun har fået i gave og jeg og hende syntes at det vildt lækkert kvalitet så endnu engang fuldt ud tilfreds hun har fået A29, A60, A59,A54,A27,A47,A30 2 stk. af hver af de farver ❤️😘😍


Emmeli

Jeg har bestilt farverne 14, 26 og 27. Jeg synes farverne er meget tætte på det som der bliver vist på billederne! Det er super fint, blødt og smukt garn! Ville helt klart gerne forstå andre at investere i dette garn!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv