Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Go Handmade

Fur Lux

Medium 100% Polyester

Spar 45 kr. 45 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  27 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  6 - 7 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 12 m
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask på 40° / Må ikke tørretumbles

Go Handmades Fur Lux er et pelsgarn af den højeste kvalitet.

Fur Lux er garanteret et af de blødeste og mest realistiske pels effekt garner, som findes. Et tykt garn, så hurtigt at hækle eller strikke med. Som med alle fluffy garner, så skal man holde fokus på at føle maskerne og tælle - da maskerne i pelsgarner selvfølgelig ikke er nemme at se. Det betyder dog også at fejl heller ikke er til at se. 

Fur Lux – et luksusgarn når det er bedst.


Garnet er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse tests og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov. 

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (11)

Helene

Mest fantastiske garn - der er blødt som en chincilla (kanin). Jeg har strikket en kat på pinde nr. 6 til mit ældste barnebarn, der elsker katte, og den blev modtaget med kyshånd og jubel. Jeg kunne dog ikke finde ud af at hækle med garnet, da det på grund af pelsen er svært at se maskerne på den foregående række.


Camilla

Neej et lækkert garn! Så blødt og så flot. Jeg var lidt i tvivl, om “kanten” på garnet ville blive synligt, men det blev det på ingen måde, og så er det bare rigtig lækkert at hækle med. Det kan godt være lidt svært at se maskerne til at starte med, men det kommer, jo mere man hækler med det.


Rie

Jeg har lige modtaget Fur Lux i farven off white, det er ikke mindre end fantastisk, det skal bruges som kant på en julekjole til mit barnebarn, hun har selv tegnet kjolen ( hun er 10 år ) ... hun bliver overlykkelig når hun ser hvordan det færdige resultat bliver, garnet er ikke mindre end PERFEKT


Dina

Fik nogle garnnøgler i gave af dette vildt skønne garn, som giver den fedeste effekt, når man hækler med lidt større hæklenåle. Skal helt sikkert hækle et rigtig stort sjal til vinteren. Det er nemmere at hækle med når pindene ikke er for små.


Line

Leder du efter noget Lux? Så er det her garnet.
Jeg tror aldrig jeg nogensinde har rørt noget så blødt. Man kan slet ikke lægge der her garn fra sig, uanset om det er garnnøglen, VIP eller et færdigt projekt 8/5!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv