Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Kabel til Udskiftelige Rundpinde

Nylon

Spar 5 kr. 28 kr. 33 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Et rigtigt lækkert kabel-sæt fra KnitPro i nylon. Kablerne er lilla, modstandsdygtige og fleksible og har glatte overgange til skruegevindet uden knæk og snoninger.

Sættet indeholder:

  • 1 kabel
  • 2 stoppere
  • 1 strammenøgle

Alle delene er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige strikkepinde/hæklenåle i alle materialer!

Du bruger den lille strammenøgle til at sikre at kabel og pinde er skruet ordenligt sammen. Stik enden af nøglen igennem det lille hul på skruegevindet og spænd pindespidsen godt til mens du holder strammenøglet på plads. Du finder et videolink her på siden.

Stopperne bruger du, hvis dit arbejde skal på pause. Da skiftes pindespidserne ud med stopperne, så garnet bliver hvor det skal på kablet. Stopperne skruer du blot fast på kablet, på samme måde som pindene.

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde:

40 cm: kablet er 20 cm langt uden pinde
50 cm: kablet er 28 cm langt uden pinde
60 cm: kablet er 35 cm langt uden pinde
80 cm: kablet er 56 cm langt uden pinde
100 cm: kablet er 76 cm langt uden pinde
120 cm: kablet er 94 cm langt uden pinde
150 cm: kablet er 126 cm langt uden pinde

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (19)

Gitte Madsen

Det er så dejligt, at købe gode arbejdsredskaber, det er mega vigtigt når jeg skal nyde mit håndarbejde, ligeså vigtigt som en hammer er for mænd. Jeg nyder enhver handel her fra. jeg er altid tilfreds både med varerne, tiden fra bestilling til modtagelse, god information omkring min bestilliner osv. rigtig god service og behandling. Elsker at handle her, netsiden er rigtig overskuelig og fin, der er masser af gode tilbud og mange forskellige valgmuligheder, et rigtigt fint og troværdigt firma, stort tak skal i have. jeg vil altid handle hos jer, rigtig god jul, glæder mig til nye gode tilbud,, er inde på Jeres side hver dag, kh Gitte Madsen


Camilla

Jeg absolut elsker knitpros udskiftelige rundpinde system. Jeg har et sæt udskiftelige rundpinde i metal ( zing) og et i træ (symfonie) og det er bare skønt af kunne bruge de samme kabler til begge sæt. Knitpro har flere forskellige kabler og disse i lilla er klart mine favoritter, da jeg synes de er mere føjelige end de sorte kabler.


Signe

Virkelig godt system! Har det både til strik og hæklning. Jeg er virkelig glad for at man kan bruge wiren i sig selv til at sætte arbejde i hvile, og ikke skal have maskerne over på noget andet, men bare kan skrue pindenen af. Har flere wire, så jeg ikke skal tænke på at mangle til et projekt, hvor der skal forskellige længder til.


Anna Regine

KnitPros udskiftelige pindesystemer er simpelthen så smarte, og det er skønt at kunne købe ekstra kabler som supplement til dem, man får med i et sæt. Det er især rart, hvis man, som jeg, godt kan lide at have gang i mange projekter på én gang :) Derfor er det også dejligt, at der kommer et sæt stoppere med hvert kabel.


Nathasha

Jeg er stor fan af KnitPros udskiftelige pinde! Jeg har et pindesæt, og er meget begejstret for at kunne købe ekstra wires. Jeg elsker især at have ekstra 40cm, da det er så nemt at sætte masker til hvile til ærmerne, og så bare sætte pindende på og komme igang med ærmet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv