SPAR 17%

Detaljer om garnet

Kategori Shop Amok
Brand Hobbii
Indhold 100% bomuld
Vægt 50 g
Længde 170 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 38 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC
Hashtag #hobbiirainbowcotton84

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

Super Fine100% Bomuld

Vælg farve:

Kvalitets-bomuld i alle regnbuens farver! Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder. 

Rainbow er lavet i en klassisk 8/4 tykkelse, og består af 100% blød og naturlig bomuld. Gå straks på opdagelse i de mange fortryllende farver i alle regnbuens nuancer. 

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Vi har selvfølgelig designet et par gratis opskrifter, som du finder under fanen "Opskrifter".

Du kan også købe Rainbow garnet i følgende garnpakker:
Earthy Spirit (Farve 1-20)
Deep Ocean (Farve 21-40)
Indian Spice (Farve 41-60)
Floral Symphony (Farve 61-80)
Sunshine Valley (Farve 82-101)

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (286)

Antje

Jeg har brug for mange forskellige farver i bomuld for at hækle erindrinsstykke for forældre med dødfødt babyer. Jeg arbejder for en tysk forening og vi støtter sygehuse med påklædning for for tidligt eller død født børn. Vi støtter også bedemand (Jeg er ikke sikkert om det er korrekt) med påklædning for død fødte børn. Derfor hækler eller strikker vi erindringsstykke, som sommerfugle,engler, vinger eller regnbuer, i mange forskellige farver passende med det små påklædningdele. KH Antje


Louise

Jeg er ny som hækler og har kun hæklet et halvt års tid, men synes Rainbow er noget af det nemmeste at arbejde med. Jeg har brugt det til både tæpper, dyr, klude og grydelapper og synes virkelig det er nemt at have med at gøre, især som nybegynder. Og så jeg er stor fan af at de alle har easy-start, så man nemt kan finde starten og at det er uden at nøglen ruller rundt hver gang man trækker i garnet.


Inge Slyngborg Meldgaard

Det er første gang jeg har bestilt garn fra Hobbii. Synes jo bare at Rainbow Cotton 8/4 er simpelthen så lækkert at arbejde med og det vil med sikkerhed være det garn jeg vil bruge for eftertiden. Og altså... alle farverne!! Det er næsten alt for svært at vælge hvilken skøn farve man vil bruge til sit næste projekt. Jeg vil kun stærlt anbefale dette garn, og Hobbiis service er lige sådan man ønsker.


Charlotte Bjerregaard

I forhold til andet bomuldsgarn af denne type, synes jeg virkelig at Rainbow Cotton gør det godt! Det er kun meget få nøgler jeg oplever knuder på og udseendet er blankt og flot når man ser sit færdige resultat. Det glider også dejlig let henover hæklenålen, hvilket er skønt under store projekter såsom tæpper!
Derudover er prisen jo fantastisk, så det kan vist ikke blive meget bedre.


Gunjan Patel

Jeg strikker ikke andet end karklude og bruger 9 ud af 10 jeres bomuldsgarn. Det er nemt at bestille, hurtig levering og gode priser ikke mindst. Når jeg har strikket klude får jeg altid en rest tilbage som jeg gemmer og disse binder jeg sammen med en magic knott. Laver 8-9 kæmpe nøgler og strikker så en fantastisk bademåtte ud af alle resterne. Derved går i tet til spilde.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Shop Amok
Brand Hobbii
Indhold 100% bomuld
Vægt 50 g
Længde 170 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 38 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC
Hashtag #hobbiirainbowcotton84

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv