Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Hobbii

Amigo

Light 100% HB Akryl

Spar 27 kr. 27 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% HB akryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  175 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 30 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 - 5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiiamigo

Amigo er et rigtig blødt garn med en skøn, luftig volumen. Den er produceret i 100% HB akryl i en rigtig god kvalitet i et kæmpe udvalg af farver. 

HB står for High-bulk. Det er en produktionsteknik, hvor man med brug af damp og pres får fibrene til at trække sig lidt sammen og krølle, så de bliver fyldigere. Resultatet er et let og blødt garn, som både er behageligt at arbejde med og at bære på kroppen. 

Amigo er nem at arbejde med i strik såvel som hækling, og den strækker langt! Der er hele 175 m på 50 g. Den er helt genial til bløde, lune tæpper, men også lækker til fx sweaters, huer og tørklæder, som aldrig kradser. Det luftige garn holder dig godt lun og bliver ikke for tungt.

Hele Amigo-serien udmærker sig ved sin lette volumen, den ensartede struktur og den gode holdbarhed. Den kan maskinvaskes på 30°C, perfekt til hverdagsbrug. Farver og facon holder vask efter vask. Tåler du ikke uld, eller vil du af andre årsager fravælge animalske fibre, kan du med fordel erstatte med Amigo og få et blødt og lækkert resultat.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (52)

Lone

Det her er en af de nemmeste garn både at strikke og hækle med. Eneste ulempe er, at det får alt alt for hirtigt med at blive færdig med arbejdet...især hvis man strikker hurtigt som undertegnede.
Garnet kan klart anbefales til nybegyndere...og selvfølgelig også øvede og meget øvede. Men hvis man er begynder og vil strikke/hækle med en nem garn, så er denne her lige i øjet.


HELLE

Jeg har efterhånden hæklet en hel del i amigo garnerne - jeg er så taknemmelig for det store udvalg i farver !! :-) . Garnet er desuden blødt og behageligt at arbejde med; nu er turen kommet til at stikke en meget stor plaid, 2x2 meter, i "mitered square" , på dansk vistnok det man kalder dominostrik (?) - Garnet kan varmt anbefales, til både øvede og nybegyndere ;-)


Christina

Jeg elsker at strikke med dette garn! Det er dejligt blødt og bliver ikke for varmt i hænderne selvom du strikker i lang tid. Kvaliteten er super god og garnet er stærkt og nemt at håndtere. Farven er helt vildt flot og skinner næsten når solen falder på det. Jeg kan også anbefale at man strikker en glimmertråd med hvis der skal lidt pang i trøjen.


Lizzi Ullner

Jeg synes at dette Amigo garn er rigtig dejligt at hækle med. Og det bedste ved det er, at når jeg hækler i B&B (bæk og bølge) bliver det så blødt og vamset at røre ved.
Jeg er lige blevet færdig med en vest til en dreng på 3 år.
Og jeg glæder mig til at aflevere vesten..
Den skal nok varme ham på de kolde vinter aftner. 😃 ❤️


Lotte

Utrolig lækkert garn til god pris. Jeg har nu hæklet det første tæppe og kan kun varmt anbefale Amigo garnet. Hæklenålen suser derudad og resultatet bliver rigtig flot og super blødt. Jeg har forøvrigt allerede købt mere garn til flere tæpper, da garnet er så lækkert at arbejde med :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv