Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Prym

Ergonomisk Rundpind

Spar 16 kr. Fra 63 kr. Fra 79 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Prym Ergonomiske rundpinde er lette og fleksible kvalitetspinde, der er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er ergonomisk udformet, så de ligger godt i hånden på dig, og du kan strikke i mange timer, helt uden ømme hænder og håndled.

Pryms Ergonomiske strikkepinde vandt i 2016 Red Dot Design Award, en årlig produkt- og designkonkurrence, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel af fineste klasse.

Kablet er lavet i tyndt stål, der gør kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for at der opstår knæk. Rundpindene til og med str. 4 mm har en mørkelilla coating uden på stålkablet.

Rundpindene fås i to længder: 60 og 80 cm, og forhandles i størrelser fra 3-12 mm.

Længden på pindespidsen er 13,4 cm for alle størrelser.

Vær venligst opmærksom på at pinde op til str. 4 mm er runde, mens pinde fra str. 4,5 mm og opad er trekantede.

Lavet af slidstærkt, syntetisk materiale. 

Tina Schjønberg

Havde begyndende smerte i venstre hånd. Langefinger helt op i hånden.
Købte disse pinde, og nu glider arbejdet bare der ud af.
Strikker lige nu i Istex uld og det er ligesom at få turbo på, da det er væsentligt nemmere at få fat på masken og det glider rigtigt nemt. Det gør også at jeg ikke holder så stramt med venstre hånd som var begyndt at drille.

Kan klart anbefales, og her tænker jeg også bare generelt. Ville ønske jeg havde købt nogen før.


Laila

Jeg blev positivt overrasket da strikkede med denne ergonomiske rundpind første gang. Den er dejlig at strikke med og ligger godt i hånden grundet den trekantede form. Spidsen gør at det er nemmere at få fat i tråden også når der er flere. Jeg er også rigtig tilfreds med at pindens tykkelse/nr. ikke slides af som på mange træpinde.
Det eneste jeg savner er at jeg kan skifte længde på wiren, lige som jeg kan på mine Knitpro rundpinde.


Lisa

Jeg har efterhånden udskiftet alle mine strikkepinde til pryms ergonomiske pinde, både i rundpinde og strømpepinde. Jeg er super glad for dem, de er lette og fleksible, og gør at jeg kan strikke i længere tid end før. Jeg kan varmt anbefale dem.


Else Marie Andersen

Har aldrig haft en bedre rundpind. Strikker for første gang nu helt jævnt på vrangpinden i glatstrikning. Virkeligt godt greb og en wire der ikke snor. Virker solid og kan holde i mange år. Knækket ikke efter en sidder oven på strikketøjet ;-)


line

viklig gode jeg har længe gået og ikke kunne finde den rigtig rundpind og så prøvede jeg denne de kan varmt anbefales den fanger garnet med det samme og de vejer ingen ting er rigtig behaglig og sidde med


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv