Populære tilbud lige nu!   ✨ JULE-UDSALG ✨   Spar op til 54%

Prym

Universel omgangstæller

Spar 55 kr. 55 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Super praktisk omgangstæller, som sørger for at du nemt kan holde styr på, hvor mange pinde du har strikket.

Du monterer omgangstælleren i enden af din pind, og drejer tælleren hver gang du vender, så du slipper for selv at holde styr på pindeantal.

Stine

Med den påsatte løkke/pindehul, er den her omgangstæller lige niveauet op over dem uden. Jeg plejer selv at sætte en snor igennem de andre og binde fast på en maskemarkør, men her er omgangstælleren allerede klar til at blive sat på pinden - ret smart! Generelt er jeg glad for at bruge omgangstællere til mit strik; før brugte jeg blyant og papir til at holde styr på disse, men specielt i bil/tog/ude i verden er det meget lettere med en omgangstæller :)


Nina

Lille og let omgangstæller som kan sidde på pinden eller sættes fast i strikketøjet med en sikkerhedsnål hvis man er mere til det, min foretrukne omgangstæller.


Majbritt

God hjælp til at holde styr på omgangene. Det er genialt at den kan sidde på pinden, så man aldrig glemmer at dreje hver gang omgang en er strikket.


Lærke

Gør både større og mindre projekter SÅ meget nemmere! Produktet er virkelig smart og simpelt og man komme ikke bare til at dreje på den- heldigvis


Tania

Jeg brugte telefonen før hen og skrev ind hver gang jeg nået en nu omgang, men nu med denne her gør det hele mit hækling nemmere. Tak


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv