FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

KnitPro

Bamboo Rundpind

Spar Fra 88 kr. Fra 88 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Rundpinde af det fineste japanske bambus, der er en fryd at strikke med. 

Kabeloverganene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Kabelovergangene er belagt med 24 karat guld for et lækkert, eksklusivt look. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Bambus er kendt for at være et både stærkt og let materiale. Denne lette vægt sikrer, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. 

Pindene er et rigtig godt valg for nybegyndere, da pinde i bambus er nemme at holde på og giver en god kontrol.


Hanne Mikkelsen

Tak for jeres hurtighed mht. afsendelse :-) jeg bestilte den ene dag og havde rundpinden den næste... jeg havde brug for den ekstra lange rundpind til et tæppe-projekt, der var ved, at blive lige tungt nok til min alm. rundpind. Og jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud at, at de faktisk kunne fås i en længde op til 150 cm! Selve rundpinden er robust og kan holde til, at alle de mange masker bliver skubbet frem og tilbage... Alt i alt : jeg er tilfreds :-)


Majbritt

Suverene pinde. De er lette og har lige den passende modstand. Maskerne kommer til at ligge fint og ensartet.
Jeg strikker daglig, har aldrig oplevet at disse pinde knækker eller på anden måde bliver skadede og jeg lader gerne mine børnebørn, der er nybegyndere, låne dem. Det rette værktøj fremmer glæden ved håndarbejdet.
Selvfølgelig kan man få billigere pinde, men som i mange andre tilfælde følges pris og kvalitet ad.


Ditte

Jeg er nybegynder, så har ikke super meget forstand på strikkepinde (endnu). Men ud af de forskellige typer rundkindede jeg har (denne, nogen billige fra søstrene grene og nogen i metal), er de her helt klart min favorit. Garnet glider nemt, uden at maskerne pludseligt ryger af, som det ofte sker med dem af metal. De er lette i vægten, men ikke så lette at de føles som papir. Thumbs up!


Grethe

Super gode at strikke med. Har efterhånden udskiftet alle mine rundpinde til disse lette og meget behagelige bambus rundpinde.
Købt dem på tilbud, så er prisen jo overkommelig.


Margrethe

Jeg har prøvet mange forskellige typer pinde, men efterhånden har jeg fået samlet så mange bambus pinde, at jeg ikke gider bruge andre typer..


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv